• Telefon: (+40) 723136796

Containere Birou !!! Containere birou livrate la Bucuresti, Ilfov

Containere birou !!! Containere birouri Bucuresti, Ilfov

Containere birou la Ilfov, realizate la comanda pentru o societatea de distributie materiale . Din necesitatea de spatiu rapid, cea mai rapida, buna si ieftina solutie a fost realizarea unui sediu nou de birouri, din containere birou o solutie optima, atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al timpului scurt de la lansarea comenzii si montarea spatiilor de birouri.

Ansamblul a fost realizat din containere modulare, unele individuale, unele unite intre ele pentru sali de sedinta si de intalniri de afaceri, toate din containere modulare.

Containerele au fost solutia ideala pentru rezolvarea rapida a spatiului necesar a unei societati in expansiune.

Realizam containere birou la comanda, pot fi realizate ansambluri de birouri cu spatii deschise pentru call-center , sali de sedinta, bucatarii, dotate cu tot confortul necesar, insataltii de curenti slabi, retelistica, alarme etc.

Containerele birou din Ilfov au fost prevazute cu aparate de climatizare, aparate AC, jaluzele exterioare la ferestre partial covor PVC unde este traficul intens, si parchet laminat in birouri.

Containere Ilfov, realizate la comanda, pentru containere birou cu tot confortul necesar unor birouri europene.

Asiguram livrari si monaje pe tot teritoriul tarii : Bucuresti, Chitila, Giugiu, Caransebes, Timisoara, Arada, Oradea, Salaj, Cluj, Buzau, Bacau, Iasi, Focsani, Baia Mare, Deva.....

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi, puteti apela cu incredere la noi!!!

Putem realiza la comanda, din containere toate spatiile necesare unei firme, de la spatii de birouri, sali de mese, sali de conferinta, grupuri sanitare, vestiare pentru intreprinderi, sali de sport, terenuri de fotbal, precum si gama de containere tehnice destinate depozitarii, containere pentru generatoare, compresoare, statii de clorinare epurare a apei si altele. Va astepam in curand in noul showroom din Bucuresti pentru a viziona produsele societatii noastre si a va convinge de calitatea lor.

Avem containere birou de calitate livrate in toata Romania.

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

  • Brasov, Romania
  •  723136796  
Top