• Telefon: (+40) 723136796

Case modulare!!!  Containere de Locuit !!!

              Ce sunt casele modulare? ei bine, sunt case realizate in sistem prefabricat, cu diferite posibilitati de ansamblare si unire a unitatilor modulare intre ele astfel incat sa se obtina spatiul doriti si facilitatile dorite pentru locuit, avand toate dotarile si confortul dorit de dumneavoastra.

                  Ce avantaje au casele modulare? ei bine, avantajele pentru dumneavoastra sunt mari, noi va putem oferi case realizate in acest sistem la un cost scazut datorita gradului ridicat de prefabricare, si dotare completa din fabrica cu toate utilitatile si dotarile solicitate, asta insemana, ca atunci cand parasesc poarta fabricii de containere, unitatile au deja instalate pe ele, finisajele la pereti si pardoseala, ferestrele, baile sunt gata echipate, instalatia electrica este gata instalata, astfel incat la locatia dumneavoastra, singurele operatiuni care mai sunt de facut sunt de asamblare finala intre modulele de locuit. Ele vin din fabrica pe module, asa cum se vede si din poza sunt preechipate complet si se unesc intre ele modulele, astfel incat la final sa formeze ansamblul dorit la final. Montajul la beneficiar de regula nu dureaza mai mult de 8 ore, si este predata cheia ansamblului dorit.

Case Modulare!!!

               Sunt realizate din containere de locuit si au posibilitatea de a fi transportate si montate practic oriunde doriti dumneavoastra, acolo unde aveti nevoie de ele.

             In functie de spatiul, bugetul si dorintele dumneavoastra, noi va putem oferi case la comanda, dimesionate si dotate complet astfel incat sa ne incadram in bugetul pe care il aveti alocat pentru acesta lucrare, fara depasiri sau modificari de pret in timpul executiei, totul de calitate la nivel ISO international.

             Sunt o varianta de case ce au multe avantaje, putand fi relocate la un moment dat, modificate, imbunatatite, se mai pot adauga unitati de locuit, in timp, dotate astfel incat sa satisfaca necesitatile dumneavoastra, se pot modifica cele existente foarte usor, si adauga ferestre, usi, compartimentari,  sau, daca doriti le puteti vinde si muta foarte usor!!!.

                 Alt mare avantaj al caselor modulare, realizate din unitati de locuit il reprezinta modularitatea, astfel incat, daca doriti peste ani modificari, adaugari de alte facilitati sau alte containere, acest lucru se poate face foarte usor, fara deranj, rapid si cu cheltuieli minime, avand posibilitatea sa se muleze dupa doritele dumneavoastra

                 Din punct de vedere al dotarilor, amintin:

                                   - baie complet echipata

                                   - parchet la pardoseala

                                   - Instalatie electrica completa

                                   - compartimentari pentru dormitoare

                                   - Bucatarie amenajata

                                   - instalatie sanitara

                                   - sistem de incalzire electric

                                   - transport si montaj asigurate

            

    alt

                  Case modulare - de calitate, oferite de societatea noastra cu transport si montaj.

 

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

  • Brasov, Romania
  •  723136796  
Top