Casa din 2 containere

Casa din 2 containere, de 29mp- gata echipata - spatii de locuit imediat, case in containere, realizate la comanda - containere de locuit gata echipate si dotate la cererea clientului
8800,00 €

Va oferim un ansamblu de 2 containere, de 29mp, 6m lungime si 4,86m latime,  ideala pentru amplasarea in diverse locatii, atat pentru locuit permanent sau temporar. Dotarile standard de intra in pret sunt: baie echipata si dotata cu: dus, wc, lavoar, boiler, si accesorii, living de 15mp, dormitor, si bucatarie deschisa. Modelul propus este alcatuit din 2 containere modulare unite intre ele, avand o suprafata totala de 29,16mp.

Dimensiune: 6m lungime, 4,86m latime, 2,55m inaltime, suprafata 29,16mp

Alte dotari: Usa metalica 900x2000, fereastra rotobasculata 800x1100 - 2 bucati, fereastra de baie cu geam mat 600x600 rotobasculanta, covor PVC de trafic greu,  dormitor cu usa interioara metalica sau termopan, compartimentare de baie cu usa metalica sau termopan, baie complet echipata (wc+dus+lavoar+boiler 50l, +accesorii - oglinda, etajera, sapuniera, portprosop etc),  instalatie electrica standard (tablou general, priza de conexiune, 3 corpuri de iluminat 2x36W, 6 prize standard, 3 prize de radiator, aplice si intrerupatoare), preechipare lavoar bucatarie - incluse in pretul afisat!!!.

Intregul ansamblu este termoizolat, atat pardoseala cat si peretii si acoperisul sunt termoizolate cu panouri sandwich cu spuma poliuretanica (panouri tristrat tabla-spuma poliuretanica - tabla)  de 60mm grosime

Structura: profile speciale din tabla LBC de minim 3mm grosime, indoite in forma speciala. In numite zone ajunge la grosimi mai mari, de 6-12mm. Structura este prevazuta la partea superioara cu 4 elemente de colt pentru manipularea cu macaraua.

Posibilitate de unire cu alte containere: da, se pot forma ansambluri din mai multe containere, fara pereti despartitori realizate la comanda, modelul propus poate fi extins, acum sau ulterior in functie de necesitatile dumneavoastra.

Domenii de folosinta: case din containere, case de vacanta, locuinte permanente sau temporare, case sociale etc.

Amplasare usi si ferestre: in functie de dorinta clientului nu apar modifcari de pret la container

Optionale:   - aparat climatizare tip inverter , sau convector cu termostat;
                  - ferestre suplimentare;

                  - jaluzele interioare sau exterioare
                  - Alte compartimentari
                  - usi suplimentare
                  - finisare pereti cu lambriuri, gips-carton etc
                   - alte dotari la cererea dumneavoastra
                   - transport la locatie - pentru o cotatie de pret va rog sa ne transmiteti locatia dumneavoastra.
Dotarile optionale se pot adauga cu cost suplimentar.

Pret casa din 2 containere

Imaginile sunt orientative cu rol de prezentare
Nota: Preturile sunt orientative, pot apare modificari. Preturile nu includ TVA si Transport!!!

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top