Container vestiar

Containere vestiar ideale atat pentru santiere cat si pentru intreprinderi, rapid si economic. Containere vestiare cu sau fara grup sanitar, rapid si economic rezolva nevoia de spatiu rapid.
3600,00 €

Containere Vestiar 

 Containere Vestiar destinate organizarilor de santier si intreprinderilor, se caracterizeaza printr-o constructie sudata, asigurand robustetea si rezistenta in timp, iar termoizolatia este asigurata de folosirea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime, la pereti si acoperis, asigurand astfel un inalt grad de protectie termica.

 Din punct de vedere al dotarilor uzuale sunt: usa metalica de intrare, fereastra rotobasculanta 800x1100, covor PVC de trafic greu, instalatie electrica completa.

 Pot fi dotate cu compartimentari, baie complet echipata, totul conform necesitatilor dumneavaostra.

 Optional putem aduga si alte dotari la container, respectiv: aparat AC, convector electric, boiler electric, jaluzele la ferestre, ferestre suplimentare...


Containere Vestiar - Date tehnice Generale

Structura de rezistenta a containerului este realita din profile special realizate din tabla de 3mm grosime, atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.

Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea containerelor, si compartamentul bun in timp.

Fiecare container este dotat cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului.

Preluarea apelor meteorice este realizata de rama superioara, si canalizate prin stalpi catre partea de jos a containerului.
Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7004 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare.

Cateva exemple de schite si imagini gasiti pe situl nostru, pentru alte configuratie nu ezitati sa ne contactati.

 Nota: Preturile sunt orientative, pot apare modificari. Preturile nu includ TVA si Transport!!!

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top