Containere de locuit

Containere de locuit - diverse modele adaptate fiecaruia, cu dotari la cerere si reaizate din unul sau mai multe containere mdoulare de locuit. Pot fi containere de locuit simple sau in ansambluri de mai multe unitati

Realizate la comanda pot fi de santier cat si containere de locuit, case de vacanta, case sociale pot fi realizate dintr-un container sau ansambluri de mai multe unitati, pot fi dotate cu baie, aparate AC, lambriuri,  sau alte dotari conform cererii dumneavoastra.

In ceea ce priveste dimensiunile, am realizat, de la unitati simple, individuale, cu tot confortul necesar, pana la ansambluri din mai multe module de locuit cu functionalitati diferite, compartimentate pentru dormit, zona de living, bucatarie, baie echipata sau nu, totul in functie de bugetul alocat de dumneavoastra si evident de necesitatile dumneavoastra.

Date tehnice Containere de locuit

Structura de rezistenta a containerului este realita din profile special realizate din tabla de 3mm grosime, atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.
Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea containerelor, si compartamentul bun in timp.
 Fiecare unitate este dotata cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului.

Preluarea apelor meteorice este realizata de rama superioara, si canalizate prin stalpi catre partea de jos a containerului.
 Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7006 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare.

 Termoizolatia containerului este realizata folosind panorui sandwich cu spuma poliuretanica, de 60mm grosime, atat la pardoseala, cat si la pereti si acoperis, realizand astfel o anvelopa termoizolanta a containerului si asigurand un confort interior ridicat. Culoarea panourilor este atat la interior cat si la exterior, alb-gri RAL 9002. 
Stratul finit al pardoselii il reprezinta un strat de covor PVC, de trafic greu in diverse nuante.

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top