• Telefon: (+40) 723136796

Containere modulare

0 Recenzii |  Postează recenzie
Containere modulare diverse, birouri, dormitoare sau vestiare, ansambluri de containere modulare cu diverse functionalitati. Oferim o gama variata de modele cu posibilitatea echiparii si realizarii la comanda, simple sau in ansambluri de containere modulare

Containere Modulare sau alte ansambluri realizate din containere modulare, atat pentru firme, santiere, cazari, sau alte destinatii, realizate la comanda, de la dimesniuni la finisaje si dotari.

Containerele se pot uni intre ele, fara pereti despartitori si se obtin ansambluri de  folosite ca spatii de birouri, sedii administrative sau alta destinatie.

Domeniul de folosinta este variat, containerul modular poate fi folosit aproapre in rice domeniu de la spatii tehnice la spatii de cazare, birouri sau alte destnatii necesare, totul este posibil.

Date tehnice Generale

Structura de rezistenta a containerului este realita din profile special realizate din tabla de 3mm grosime, atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.

Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea in timp.

Fiecare container este dotat cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului.
Preluarea apelor meteorice este realizata de rama superioara, si canalizate prin stalpi catre partea de jos a containerului.
Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7004 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare.

Termoizolatia este realizata folosind panorui sandwich cu spuma poliuretanica, de 60mm grosime, atat la pardoseala, cat si la pereti si acoperis, realizand astfel o anvelopa termoizolanta a containerului si asigurand un confort interior ridicat. Culoarea panourilor este atat la interior cat si la exterior, alb-gri RAL 9002. Coeficient de transfer termic de 0.30 Kcal/mqhC

Stratul finit al pardoselii il reprezinta un strat de covor PVC, de trafic greu in diverse nuante.


Dimensiuni
 Dimensiunile produse in mod curent sunt urmatoarele:

1. L = 6000; l=2430; H=2550
2. L = 4880; l=2430; H=2550
3. L = 2990; l=2430; H=2550

 In functie de necesitatile beneficiarului, spatiul disponibil posibilitatile de amplasare pot fi realizate  la dimensiuni atipice, la alta latime, lungime si inaltime, se pot realiza compartimentari

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

  • Brasov, Romania
  •  0723136796  
Top