Containere sanitare scoli si gradinite

Containere sanitare pentru scoli si gradinte, complet realizate la comanda, dotate conform cererilor si necesitatilor dumneavoastra

       Containere Sanitare

Destinate  scolilor si gradinitelor, se caracterizeaza printr-o constructie sudata, asigurand robustetea si rezistenta in timp, iar termoizolatia este asigurata de folosirea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime, atat la pardoseala cat si la pereti si acoperis, asigurand astfel un inalt grad de protectie termica.
       Din punct de vedere al dotarilor uzuale, acestea pot include pisoare pentru copii, vase wc adaptate pentru copii, vase wc standard, lavoare la inaltime mai mica,  aparate de climatizare, boiler electric protejat, si alte dotari necesare.
       De asemenea, containerele sanitare destinate scolilor si gradinitelor pot fi realizate in diferite compartimentari, avand prevazute atat grupuri sanitare pentru fete, baieti, cadrele didactice sau pentru persoanele cu dizabilitati.

      Nu ezitati sa ne contactati sa vedeti ce va putem oferi pentru grupuri sanitare pentru scoli si gradinite

Container Sanitar - Date tehnice Generale

Structura de rezistenta a containerului este realita din profile special realizate din tabla de 3mm grosime, atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.

Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea containerelor, si compartamentul bun in timp.

Fiecare container este dotat cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului.

Preluarea apelor meteorice este realizata de rama superioara, si canalizate prin stalpi catre partea de jos a containerului.
Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7004 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare.

Termoizolatia containerului este realizata folosind panorui sandwich cu spuma poliuretanica, de 60mm grosime, atat la pardoseala, cat si la pereti si acoperis, realizand astfel o anvelopa termoizolanta a containerului si asigurand un confort interior ridicat. Culoarea panourilor este atat la interior cat si la exterior, alb-gri RAL 9002. Coeficient de transfer termic de 0.30 Kcal/mqhC

Cateva exemple de schite si imagini gasiti pe situl nostru, pentru alte configuratie nu ezitati sa ne contactati.

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top