Container birou

Container birou modular, pentru santier, sau firme, poate fi container birou simplu, sau dotat cu aparate AC, jaluzele, bai interioare , sau alte dotari necesare

Pret de producator la containerul birou dotat cu: usa metalica, fereastra rotobasculanta 800x1100, covor PVC, instalatie electrica standard.

Alte dotari suplimentare se adauga cu cost suplimentar

Container birou destinat organizarilor de santier, se caracterizeaza printr-o constructie sudata, asigurand robustetea si rezistenta in timp, iar termoizolatia este asigurata de folosirea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime, la pereti si acoperis, asigurand astfel un inalt grad de protectie termica.

 Din punct de vedere al dotarilor ce intra in pretul afisat acestea sunt: usa metalica de intrare, fereastra rotobasculanta 800x1100, covor PVC de trafic greu, instalatie electrica completa.

 Optional putem aduga si alte dotari la container, respectiv: aparat AC, convector electric, jaluzele la ferestre, ferestre suplimentare...

Containere birou - Date tehnice Generale

Structura de rezistenta a containerului este realizata din profile special realizate din tabla de 3mm grosime, atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.

Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea containerelor, si compartamentul bun in timp.

Fiecare container este dotat cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului.

Preluarea apelor meteorice este realizata de rama superioara, si canalizate prin stalpi catre partea de jos a containerului.
Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7004 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare.

Termoizolatia containerului este realizata folosind panorui sandwich cu spuma poliuretanica, de 60mm grosime, la pereti si acoperis, realizand astfel o anvelopa termoizolanta a containerului si asigurand un confort interior ridicat. Culoarea panourilor este atat la interior cat si la exterior, alb-gri RAL 9002. Coeficient de transfer termic de 0.30 Kcal/mqhC

Stratul finit al pardoselii il reprezinta un strat de covor PVC, de trafic greu in diverse nuante.

Dimensiuni Containere

Dimensiunile produse in mod curent sunt urmatoarele:

1. L = 6000; l=2430; H=2550
2. L = 4880; l=2430; H=2550
3. L = 2990; l=2430; H=2550

In functie de necesitatile beneficiarului, se pot realiza compartimentari si dotari suplimentare.

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top