• Telefon: (+40) 723136796

Containere Birou

Containere birou, destinate atat organizarilor de santier sau sediilor de firma, punctelor de lucru ale societatilor, prezentarilor targurilor si expozitiilor, realizate la comanda cu posibilitati multiple de dotare la comanda, de calitate ISO garantata.
Pot fi realizate in diverse dimensiuni, se pot uni mai multe containere intre ele formand un ansamblu de dimensiuni mari, astflel incat necesarul dumneavoastra de spatiu sa fie asigurat.
Sunt disponibile atat din gama modulara, cat si din gama monobloc, iar dotarile, compartimentarile si echipamentele instalate se fac conform cererii dumneavoastra asigurand un confort maxim.
Containerele sunt complet termoizolate, asfet incat indiferent de anotimp, consumul de energie este minim, iar confortul maxim.

Container birou

0 Recenzii |  Postează recenzie
2600,00 €

Container birou modular, pentru santier, sau firme, poate fi container birou simplu, sau dotat cu aparate AC, jaluzele, bai interioare , sau alte dotari necesare

CONTAINERE BIROU, VESTIAR, DORMITOR

0 Recenzii |  Postează recenzie
2600,00 €

Containere modulare la pret de producator, pret avantajos pentru containere birou, vestiar - pret de producator 2600E+TVA, include dotarile descrise.

Container vestiar

0 Recenzii |  Postează recenzie

Containere vestiar ideale atat pentru santiere cat si pentru intreprinderi, rapid si economic. Containere vestiare cu sau fara grup sanitar, rapid si economic rezolva nevoia de spatiu rapid.

Containere birou

0 Recenzii |  Postează recenzie

Containere birou, folosite atat pe santier cat si alte destinatii, container birou de facturare, urmarire santier, productie etc. Gama variata de containere birou cu dotari la cheie si diverse

Containere Santier

0 Recenzii |  Postează recenzie

Oferim containere santier pentru : birou, dormitor, sanitar, oriunde aveti nevoie in santier, cu livrare in toata tara, din gama modulara. Diverse aplicatii pentru aceste modele, gama variata de produse

Containere

0 Recenzii |  Postează recenzie

Oferrim divesre modele de containere, simple sau modulare, realizate la comanda, cu posibilitate de personalizare din partea cumparatorului

Containere birou cu grup sanitar

0 Recenzii |  Postează recenzie

Containere birou cu grup sanitar, pentru santier, sau alte destinatii. Se realizeaza la comanda, astfel incat necesitatile dumneavaostra sa fie complet satisfacute.

Show

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

  • Brasov, Romania
  •  0723136796  
Top