Containere

Oferrim diverse modele de containere, simple sau modulare, realizate la comanda, cu posibilitate de personalizare din partea cumparatorului

Containere destinate organizarilor de santier, modulare sau monobloc,  se caracterizeaza printr-o constructie sudata, asigurand robustetea si rezistenta in timp, iar termoizolatia este asigurata de folosirea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime, atat la pardoseala cat si la pereti si acoperis, asigurand astfel un inalt grad de protectie termica.
Containerele se pot uni intre ele, fara pereti despartitori si se obtin ansamblurifolosite ca spatii de birouri, sedii administrative sau alta destinatie.

Modulele se pot etaja, cu scara exterioara sau interioara, si pot fi folosite cu succes ca: sedii de firma, spatii de cazare, sali de sedinta...

Containere - Date tehnice Generale

Structura de rezistenta a containerului este realita din profile special realizate din tabla de 3mm grosime, atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.
Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea containerelor, si compartamentul bun in timp.
Fiecare container este dotat cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului.

Preluarea apelor meteorice este realizata de rama superioara, si canalizate prin stalpi catre partea de jos a containerului.
Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7004 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare.

Termoizolatia  este realizata folosind panorui sandwich cu spuma poliuretanica, de 60mm grosime, atat la pardoseala, cat si la pereti si acoperis, realizand astfel o anvelopa termoizolanta a containerului si asigurand un confort interior ridicat. Culoarea panourilor este atat la interior cat si la exterior, alb-gri RAL 9002. Coeficient de transfer termic de 0.30 Kcal/mqhC
Stratul finit al pardoselii il reprezinta un strat de covor PVC, de trafic greu in diverse nuante.


Dimensiunile  produse in mod curent sunt urmatoarele:

1. L = 6000; l=2430; H=2550
2. L = 4880; l=2430; H=2550
3. L = 2990; l=2430; H=2550

 In functie de necesitatile beneficiarului, spatiul disponibil posibilitatile de amplasare pot fi realizate la dimensiuni atipice, la alta latime, lungime si inaltime, se pot realiza compartimentari
pentru orice spatiu necesar aveti, nu ezitati sa ne contactati

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top