Containere De Vanzare

Containere de vanzare

Gasiti o varietate de containere devanzare, de la containere birou la containere de locuit.
Aveti nevoie de un container birou sau un container sanitar? - il putem produce la comanda avand posibilitatea sa il executam cu dotarile solicitate astfel incat sa fie ideal pentru fiecare client in parte.
In calitate de producator, va oferim o gama larga de containere de vanzare, puteti cumpara diverse modele de container, container birou, domitor, sanitar sau containere de locuit, case din containere sau alte modele necesare.
Toate containerele se fac la comanda, avand posibilitatea sa le personalizati. Mai jos aveti cateva modele insotite de preturile lor orientative. In functie de ce aveti nevoie, ele pot avea modificari.
Avand o structura rezistenta din tabla de minim 3mm grosime, si imbinri realizate prin electrosudura, aveti garatia unui produs de claitate, rezistent in timp pe care il puteti reloca cu costuri minime, sau il puteti modifica ulterior.
Daca aveti nevoie de spatii largi, putem uni mai multe module astfel incat sa se obtina divesre ansambluri avand dimensiuni si dotari specifice, ce pot fi folosite atat ca birouri, sali de sedinta, sau chiar pentru locuit.
Pentru a afla ofertele de pret curente si cat ar costa ce ati dori dumneavoastra, nu ezitati sa ne transmiteti o Cerere de Oferta de Pret.
Preturi containere de vanzare gasiti si pe pagina noastra de internet in sectiunea Preturi Containere sau ne puteti apela si solicita o oferta de pret personalizata pe email sau telefonic.
Intrucat produsele variaza in functie de fiecare produs in parte, nu ezitati sa ne contactati!!!

Containere de vanzare - preturi containere - de producator

Containere Dormitor Modulare

3600,00 €

Containere dormitor din unitati modulare, se pot uni intre ele sa se obtina spatii largi de cazare, compartimentate la comanda pentru dormit dotate cu tot confortul necesar

Container birou

3600,00 €

Container birou, pentru santier, sau firme, poate fi container birou simplu, sau dotat cu aparate AC, jaluzele, bai interioare - la pret de producator .

Show

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top