Containere birou cu grup sanitar

Containere birou cu grup sanitar, pentru santier, sau alte destinatii. Se realizeaza la comanda, astfel incat necesitatile dumneavaostra sa fie complet satisfacute.

Containere birou cu grup sanitar destinate organizarilor de santier, se caracterizeaza printr-o constructie sudata, asigurand robustetea si rezistenta in timp, iar termoizolatia este asigurata de folosirea de panouri sandwich cu spuma poliuretanica de 60mm grosime, atat la pardoseala cat si la pereti si acoperis, asigurand astfel un inalt grad de protectie termica.

Din punct de vedere al dotarilor uzuale acestea sunt: usa metalica de intrare, fereastra rotobasculanta 800x1100, covor PVC de trafic greu, instalatie electrica completa, compartimentare interioara pentru baie cu usa tip termopan, baia echipata cu: vas WC+rezervor, lavoar+dulapior+baterie, si accesoriile acestora: oglinda, etajera, sapuniera, portprosop, porthartie etc...

Optional putem aduga si alte dotari la container, respectiv: aparat AC, convector electric, boiler electric, jaluzele la ferestre, ferestre suplimentare...

Containere birou - Date tehnice Generale

      Structura de rezistenta a containerului este realita din profile special realizate din tabla de 3mm grosime, atat rama inferioara, cat si cea superioara si stalpii.

    Structura este asamblata complet prin electrosudura, asigurand rezistenta si durabilitatea containerelor, si compartamentul bun in timp.

       Fiecare container este dotat cu 4 elemente de colt pentru manipularea in siguranta a containerului, asigurand priderea in carligele macaralei si operatiunile de incarcare, descarcare si manipulare uzuale pe durata de viata a containerului. 

      Preluarea apelor meteorice este realizata de rama superioara, si canalizate prin stalpi catre partea de jos a containerului.
       Protectia la intemperii este realizata prin aplicarea unui strat de grund, si apoi aplicarea a doua straturi a unei vopseli bicomponente, avand nuanta de RAL 7004 (gri), sau , la cererea beneficiarului se poate aplica o alta culoare. 

    Termoizolatia containerului este realizata folosind panorui sandwich cu spuma poliuretanica, de 60mm grosime, atat la pardoseala, cat si la pereti si acoperis, realizand astfel o anvelopa termoizolanta a containerului si asigurand un confort interior ridicat. Culoarea panourilor este atat la interior cat si la exterior, alb-gri RAL 9002. Coeficient de transfer termic de 0.30 Kcal/mqhC 

      Stratul finit al pardoselii il reprezinta un strat de covor PVC, de trafic greu in diverse nuante.

Calitate

Contact

Bogaxa SRL

Top